Noe av innholdet i Biker Journalen 6/2017:

CHOPPA!

Her er et par utenom det vanlige. Marit og Roger Risethsve elsker langgaflede choppere, og mens Marit har den første amatørbygde motorsykkelen som er registrert etter de nye reglene fikk Roger mangellapp på sin ombygde chopper fordi gaffelen var for kort!

Stor reportasje om Marits amatørbygde og Rogers ombygde chopper i Biker Journalen 6/2017. I salg nå!

IRON FIST CUSTOM

Narve Læret har sort belte i Kyokushin karate, holder 14 Guinness-rekorder og er verdensmester i stenknusing, men hva har det med motorsykler å gjøre? Alt og ingen ting, egentlig, men det krever ikke bare fysisk styrke for å knuse steinblokker, det er også en mental prosess. For Narve er en del av den mentale prosessen å fokusere på de positive tingene i livet, og en av dem er å pusle med motorsykler.

Les mer om Narve Læret og hans caferacere i Biker Journalen 6/2017. I salg nå.


BLACK THUNDER

Mens aktiviteten var som størst i både klubb og garasje ble han kalt Tommy Thunder. Han var med og startet Thunder Twins MC, og mange av syklene han bygde fikk navn med "thunder" i. Tommy Bendiksen er fra Harstad, en by som alltid har hatt et stort motorsykkelmiljø. Denne sykkelen tok utgangspunkt i deler han hadde liggende etter mange års mekking, og siden Tommys seneste sykler har vært chopper og custom var han nå klar for en bobber.

Les mer om Tommy og hans Black Thunder bobber i Biker Journalen 6/2017 som er i salg nå!

ELVIS OG HANS MOTORSYKLER

Det er i år førti år siden Elvis Presley døde, og han vil for alltid være kongen av rock'n roll. Med nærmere to milliarder solgte plater er han den største plateartisten noensinne, og pengene begynte å renne inn allerede da han slo gjennom på femtitallet. Det ga Elvis mulighet til å dyrke sin store lidenskap, motorsykler. Den første var en 1955 Harley-Davidson Model 165 ST, og Elvis kjøpte etter hvert en lang rekke motorsykler frem til han gikk bort i 1977.
Les om Elvis og hans motorsykler i Biker Journalen 6/2017. I salg nå!Norrtälje:

CUSTOM BIKE SHOW

Twin Clubs Custom Bike Show har overlevd tidens tann og er still going strong, og utstillere og publikum valfarter fremdeles til svenske Norrtälje for å være med på et av sommerens høydepunkter i den koselige skjærgårdsbyen nord for Stockholm. At Custom Bike Show setter Norrtälje på hodet er nok en overdrivelse, for innbyggerne er vant til det årlige arrangementet og innretter seg deretter. Dessuten er motorsykkelkulturen dypt forankret i den svenske folkesjelen, og de av lokalbefolkningen som ikke velger å gjøre noe annet denne lørdagen er nok selv å finne i Societetsparken midt i byen.

Les årets Custom Bike Show i Biker Journalen 6/2017. I salg nå!


MØBELSNEKKERENS CHOPPER

Thom Jones chopper er et resultat av mange års planlegging og ideer, og da han ble invitert til å stille ut på årets Born Free i California så han det som en stor ære. Det forpliktet, og han ville legge sjelen i å ta med en sykkel som var på samme nivå som de andre syklene som ble vist frem. De fleste som tenker på ombygde motorsykler ser for seg tøff lakkering, chrome og detaljer som ikke levner noen tvil om hva det er, men ikke alle motorsykler er ombygd med kun utseendet i tankene.
Chopperen ble bygd etter den tradisjonelle oppskriften ved å bruke hva man har, og som ikke sjelden betyr at gode originaldeler må ofres for å komme dit man vil.
-Ødelegge er kanskje ikke riktig ord, sier Thom, -for det dreier seg vel mer om foredling av deler.


Les om møbelsnekkerens chopper i Biker Journalen 6/2017. I SALG NÅ!


Neste nummer av Biker Journalen (7/2017) 
er i salg den 23. november!

Husk at abonnenter får bladet tidligere,
billigere og rett i postkassa!

Abonner her!

I dette nummeret av Biker Journalen kan du også lese om:

 • Nordisk Stivrammerally
 • Indian Viking Ride
 • Fortsatt strenge dokumentasjonskrav ved bruktimport
 • 2018 nyhetene fra Harley-Davidson
 • 2018 nyhetene fra Indian
 • NMCUs Morten Hansen takker for seg
 • Hollister, custom by CCE
 • Norton Commando 750S
 • Faste spalter:
  Biker News, Nytt i Delehylla, Treffkalender

NESTE NUMMER (BJ 7/2017)
ER I SALG 23. NOVEMBER.


Abonnenter får bladet billigere
og rett i postkassa.
Abonnér her!

   

Biker Journalen | Box 2928 | 7438 Trondheim | Tlf 92 88 45 60  | Send email | Org.nr: 983 170 501

 sitemap
Admin