Noe av innholdet i Biker Journalen 5/2018:

Da det ble kjent at Praha skulle være vertskapsby for Harley-Davidsons 115 års jubileum i Europa, ble det også tydelig at det kunne bli en feiring som kunne bringe øst og vest sammen på en måte som ingen motorsykkeltreff noensinne tidligere hadde gjort. Å fylle Praha med titusener av motorsyklister i juli måned hvor byen allerede er beleiret av turister høres ikke ut som en spesielt god ide, men det fungerte! 65.000 billetter var solgt på forhånd, og Harley regner med at over 100.000 besøkende var i Praha for 115 års jubileet.
Les om Harley-Davidsons store 115 års jubileumsfest i Praha i Biker Journalen 5/2018. I salg nå!

Etter å ha kjørt motorsykkel i en årrekke opplevde Jarle Berg at kranglete nerver i den ene foten etter en ryggoperasjon gjorde det vanskelig å kjøre tohjuling. Det vil si, å kjøre gikk greit, men det var når han sto i ro at det kunne oppstå problemer. Den venstre foten kunne uten forvarsel klappe sammen og gi ufrivillig spennende situasjoner.
-Det var veldig deprimerende, forteller Jarle. Han har kjørt motorsykkel de siste tretti årene, og i garasjen har det alltid vært fullt av motorsykler. –Jeg var ute i garasjen og så på syklene, og da ble det enda verre. Jeg tok noen små turer og prøvde så godt jeg kunne, men det var anstrengende å hele tiden tenke på om foten ville svikte.
Han bestemte seg for å ta grep.

Les om Jarle Bergs conversion trike i Biker Journalen 5/2018. I salg nå.

Tilbake til fremtiden

For mange er det fremdeles et ikke-tema, men fremtiden er nærmere enn hva vi liker å tro og Enrico "Ricky" de Haas er en visjonær som liker å tenke fremover.
-Tanken var å vise at en el-motorsykkel ikke trenger å se for jævlig ut, forteller Ricky. -Ikke å bygge den raskeste eller letteste eller beste el-motorsykkelen. Vi ville fokusere på designet, og få sykkelen til å se ut som om den var bygd med en forbrenningsmotor.

Les om Rickys el-drevne custom i Biker Journalen 5/2018. I salg nå!

PROVEN QUALITY

Helge Sommerschild fra Viggja utenfor Trondheim så ingen grunn til å vente med å ta chopperen i bruk etter at den hadde bestått hele godkjenningsprosedyren for amatørbygg. I vår sto den godkjent og klar for sesongen, og ikke lenge etter dro han sammen med et par kamerater ut på en liten Europatur. Jomfruturen med den godkjente chopperen ble en ti dagers tur på 350 mil!
Les om Helges godkjente amatørbygg i Biker Journalen 5/2018. I salg nå!Prøvekjørt:

XDiavel S

Med XDiavel S går Ducati videre med Diavel og en ytterligere spissing av designet, og med fremflyttede fothvilere vil nok Ducati-fans "trå vannet" en stund før de finner fothvilerne der fremme. Harleyfolk er vant med fremflyttede fothvilere og vil finne det naturlig, og det er også sittestillingen som er mer rett opp og ned enn på tradisjonelle Ducati. Motoren er en 1262 cc L-twin som er hentet fra nyeste versjon Multistrada. "L" står for 90 grader, og med 152 hestekrefter skulle det være i nærheten av det tredobbelte fra en 1200cc Sportster…
Les om hva vi synes om 2018 Ducati XDiavel S i Biker Journalen 5/2018. I salg nå!

2018 Roadmaster Elite:

INDIANS FLAGGSKIP

Det som øyeblikkelig skiller 2018 Roadmaster Elite fra de øvrige modellene Roadmaster og Roadmaster Classic er den slående lakkeringen. Sykkelen er sprøytet i tofarget blå candy og sort, og toppet med 23 karat bladgull. For å få den gnistrende lakkeffekten ble det først lagt på to lag med sølv pearl og deretter to lag med sølv glitter før den blå candyfargen ble sprøytet. Så ble pinstriper og dekaler i bladgull lagt på før mengder med klarlakk forseglet det hele. Legg til mengder med chrome på motor, eksosanlegg, veltebøyler og andre detaljer, og du har det bærende elementet i Elites design.

Denne Roadmaster Elite eies av Rolf Sterten. Les mer om den i Biker Journalen 5/2018. I SALG NÅ! 

Neste nummer av Biker Journalen (6/2018) 
er i salg den 4. oktober!

Husk at abonnenter får bladet tidligere,
billigere og rett i postkassa!

Abonner her!

I dette nummeret av Biker Journalen kan du også lese om:

  • Straffetoll på Harleys gjelder ikke Norge!
  • Harleys superbike: VR1000
  • 14th Annual Bike Fest i Trondheim
  • 1912 Harley-Davidson Model X-8-A
  • Red Hot Chili Peppers' Anthony Kiedis
  • Faste spalter:
    Biker News
  • Nytt i Delehylla
  • Treffkalender

NESTE NUMMER (BJ 6/2018)
ER I SALG 4. OKTOBER.


Abonnenter får bladet billigere
og rett i postkassa.
Abonnér her!

   

Biker Journalen | Box 2928 | 7438 Trondheim | Tlf 92 88 45 60  | Send email | Org.nr: 983 170 501

 sitemap
Admin